Beterschap

Beterschapskaarten

Iemand die ziek is kan vaak wel een leuk moment gebruiken. Het is daarom leuk om iemand die ziek is een beterschapskaart te sturen. Zo weet diegene dat jij aan hem/haar denkt in deze (moeilijke) tijd. Online kun je ook je eigen kaart ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen en schrijf er zelf een tekst bij. Je kunt online veel gedichten vinden die geschikt zijn voor een beterschapskaart.

Diverse soorten

Wens je iemand beterschap middels een kaart, dan laat je hem/haar zien dat je meeleeft. Een beterschapskaart kan grappig zijn, maar er zijn ook neutrale beterschapskaarten te koop. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf een gepersonaliseerde kaart te maken. Online zijn er vele composities te vinden waarin jij een foto kunt plaatsen en zo eenvoudig een eigen kaart kunt ontwerpen. De zieke zal blij zijn met jouw beterschapswensen!

Beterschapskaarten online bestellen

Heb je een zieke collega die voorlopig niet meer terugkeert, of is een vriend/vriendin ziek? Stuur hem of haar dan zeker even een kaartje! Online vind je veel verschillende kaarten om iemand beterschap te wensen. Van serieuze tot grappige kaarten: je vindt het allemaal. Zoek jouw ideale beterschapskaart uit en versturen maar! Of kies ervoor om deze bij bijvoorbeeld een kado te sturen. Tip: Een gezond kado zoals een fruitmand als geschenk is een goed idee! Kijk op dit portaal voor fruitmandjes.

Terug naar overzicht