Tekst geboortekaartjes

Tekst geboortekaartjes

Wanneer er een kleintje geboren is, dan is het natuurlijk tijd om kaartjes te gaan sturen. Want bij een geboorte horen natuurlijk geboortekaartjes! Of er nu een jongetje of een meisje geboren is, bij een geboorte horen gewoonweg geboortekaartjes. Kies daarom voor een origineel geboortekaartje dat past bij het jongetje of meisje dat er geboren is.

Een mooie tekst voor op een geboortekaartje

Geboortekaartjes zijn natuurlijk vooral erg leuk voor de ouders. Ze zullen met plezier de geboortekaartjes lezen. Maar dat is tegelijkertijd misschien ook het lastige onderdeel ervan. Want welke tekst schrijf je op een geboortekaartje? Wat kun je er wel opschrijven en wat kun je beter niet vermelden? Natuurlijk horen felicitaties op een geboortekaartje. Je wenst daar de ouders en de kleine al het geluk van de wereld toe.

Wees origineel en onderscheidend

Je kunt de tekst op een geboortekaartje extra origineel maken door er bijvoorbeeld een versje op te schrijven. Maar je kunt er ook andere gedichten en leuke verhaaltjes opschrijven voor de baby. Het geeft een geboortekaartje net dat beetje extra dat je nodig hebt. Er zijn daarnaast ook talloze voorbeeldteksten te vinden op internet die het voor jou gemakkelijker maken om een tekst op een geboortekaartje te schrijven.

Feliciteer de familie met de kleine

Wil je de ouders van een pasgeborene verblijden? Stuur dan een mooi geboortekaartje waarin je de ouders feliciteert met de geboorte van de kleine. Je zult met veel plezier het kaartje schrijven en zij zullen jouw kaartje ook met plezier lezen. Laat je verrassen door de hoeveelheid geboortekaartjes die verkrijgbaar zijn en kies een leuk kaartje uit om te schrijven en te versturen. Iets waar je zeker geen spijt van zult krijgen!

Terug naar overzicht