Vaderdag

Vaderdagkaart

Elk jaar is het de derde zondag van juni Vaderdag in Nederland. Op deze dag worden alle vaders en opa's door hun kinderen en kleinkinderen verrast met een leuk cadeau. Vaak krijgen vaders een ontbijt op bed. Ook je stiefvader kun je op deze dag verrassen, want Vaderdag is voor iedereen die zich als vader gedraagt.

Een cadeau voor Vaderdag

Je wilt je vader natuurlijk elk jaar weer verrassen met een grappig, stoer en leuk cadeau. Vaak ontvangen vaders cadeaus als een lekker geurtje of gereedschap. Maar wil jij je vader eens verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een vaderdagkaart! Deze kaart kan altijd bewaard worden, zodat je vader de kaart nog vaak kan nalezen. Je kunt vaak een cadeau direct bestellen bij de kaart. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere fles wijn of speciaal biertje en geef er een originele kaart bij.

Vaderdagkaart online bestellen

Online kun je heel gemakkelijk een vaderdagkaart versturen. Kies voor een kaart met een leuke tekst of personaliseer de kaart door er een leuke foto van jullie samen aan toe te voegen. Er zijn diverse formaten mogelijk: liggend, staand of vierkant. Alles kan!

Terug naar overzicht