Visitekaartjes

Ben je ondernemer, of geef je leiding aan een groeiend bedrijf? Dan is het belangrijk dat je altijd visitekaartjes op zak hebt. Daarmee kun je nieuwe klanten werven en werken aan je naamsbekendheid. Je kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen. Dit kan gratis, maar vaak zijn dit dan geen echte professionele kaartjes. Zo wordt bijvoorbeeld het merk of logo afgedrukt op de visitekaartjes van het bedrijf dat de kaartjes maakt.

Visitekaartjes afstemmen

Marketing is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Visitekaartjes maken daar onderdeel van uit. Zorg je ervoor dat je jouw visitekaartjes zoveel mogelijk overeenstemt met bijvoorbeeld je bedrijfsprofiel en website. Laat je logo en contactgegevens op de visitekaartjes afdrukken. Ook jouw personeel moet beschikken over gepersonifieerde visitekaartjes. Daarmee laat je een professionele indruk achter bij potentiële klanten.

Vergroot je netwerk met behulp van visitekaartjes

Wilt je nieuwe klanten werven op netwerkbijeenkomsten? Dan zijn visitekaartjes een onmisbaar iets. Deze moet je altijd bij je hebben wanneer je aan het netwerken. Zelfs wanneer er sprake is van een informele borrel. Het opbouwen van een groot netwerk is belangrijk voor een ondernemer, want het kan ervoor zorgen dat je meer omzet en winst boekt met je onderneming. En welke ondernemer wil dat nu niet?

Praktische tips bij het maken van visitekaartjes

Wanneer je visitekaartjes gaat bestellen, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Bestel niet teveel visitekaartjes per keer. Functies kunnen namelijk wisselen, net zoals telefoonnummers kunnen wijzigen. Namen, titels, aanhef, e-mailadressen en telefoonnummers moeten altijd op de visitekaartjes vermeld worden. Kies ook altijd voor een standaard formaat visitekaartje. Afwijkende formaten worden al snel weggegooid omdat ze lastig te bewaren zijn.